Hyppää sisältöön
koulukeskus.jpg
Copyright 2021 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Aika: Pe 24.9.2021 klo 19 – 20

Paikka: Valtuustosali (Koskitie 50, Korkeakoski, yläkerta)

Liput: 10 € (alle kouluikäiset ilmaiseksi aikuisen mukana), maksetaan ovella.

Yleisömäärä: n. 30

 

Ilmoittautumalla etukäteen varmistat paikkasi:

Juupajoen kunta 03 377 5100 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 TDN Piazzolla promo png

Tango del norten Piazzolla 100-v. -konsertti on väliajaton, kestoltaan noin tunnin kokonaisuus, jossa kuullaan tangon suurmiehen, Astor Piazzollan suurimpia hittejä ja myös vähemmän tunnettuja teoksia, Suomen terävimpään kärkeen argentiinalaisen tangon saralla kuuluvan Tango del norten esittämänä.

Tango del norte on alansa ehdottomista huipuista koostuva yhtye, jonka taival on kymmenen vuotta sitten alkanut juuri Astor Piazzollan musiikista. Yhtyeellä on kiinteät siteet Astor Piazzollan musiikilliseen perintöön ja he ovat saaneet ensikäden oppia legendan lähipiiristä, Piazzollan kanssa soittaneilta muusikoilta.

Yhtyeen bandoneonisti, Sami Pirttilahti, voitti syksyllä 2018 maailman arvostetuimman bandoneonkilpailun, "Che Bandoneon", Vermontissa Yhdysvalloissa ja valittiin Suomen Harmonikkaliiton toimesta vuoden harmonikkataiteilijaksi 2020!

Kesällä 2021 duo Sami Pirttilahti & Ville Westergård voitti 2. palkinnon kansainvälisessä Piazzolla-kilpailussa: "Astor Piazzolla - Città di Trani", joka järjestettiin Italiasta käsin Astor Piazzollan 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. 

Lisätietoja konsertista:
Vapaa-aikakoordinaattori Henna ruostila
040 774 6443 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Juupajoen Karjala-Seura järjestää muistitiedon tallennuskeruun. Kerro ja kirjoita isovanhemmistasi! 

 
Oletpa nuori tai vanha, ovatpa isovanhempasi vain kaukainen muisto tai elävät edelleen täyttä elämää, ota kynä käteesi tai istu tietokoneen ääreen ja kerro heistä. Mitä nimeä käytät heistä? Mitä muistat heistä? Mitä arvoja olet heiltä omaksunut? … Koronan takia monetkaan eivät voi tavata isovanhempiaan. Luodaan yhteys sanojen kautta. 
 
Tietoa muistitiedonkeruusta saa levittää vapaasti eteenpäin. Osallistuthan Sinäkin keruuseemme myös kertomalla aiheesta perheenjäsenillesi, naapureille ja muille tutuille! Toivomme runsaasi kirjoituksia ja äänitallenteita eri ikäisiltä muistelijoilta!
 
Lisätietoa projektista saat tästä linkistä
 
Ystävällisin terveisin
Taru Iivonen
Juupajoen Karjala-Seura
 

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi, jonka aikana lastenkulttuuri näkyy ja kuuluu erityisen paljon ympäri Pirkanmaata. Helmikuun ajan ohjelmaa on tarjolla sekä virtuaalisesti että paikan päällä 0–12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen.

Vuoden 2021 teema Käydään kylässä - etänä yhdessä kutsuu kaikkia virtuaalivierailulle Pirkanmaan eri kuntiin.  Ohjelmassa on mukana työpajoja, esityksiä ja konsertteja, joihin voi osallistua omalta kotisohvalta.  Virtuaalinen vierailu on luvassa erityisesti kuntien omissa Käydään kylässä -tapahtumissa, joissa kutsutaan kaikki pirkanmaalaiset lapset virtuaalivierailulle.  Perinteisesti mukana on myös ohjelmaa, johon voi osallistua paikan päällä rajoitusten sallimissa rajoissa. 

Juupajoelta ohjelmaan osallistuu Lasten ja nuorten Oma-Teatteri esityksellään "Leikitään teatteria!" tiistaina 23.2.

Esitykseen pääset suoraan tästä linkistä: "Leikitään teatteria!"

 

Tutustu ohjelmaan osoitteessa www.lastenpirkkaset.fi
Huom. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Yhteisellä lastenkulttuurifestivaalilla tuodaan esiin Pirkanmaan eri kunnissa toteutettavaa lastenkulttuurityötä. Mukana ovat tänä vuonna Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Suurin osa ohjelmasta on maksutonta.

Lasten Pirkkasia suunnitellaan ja kehitetään Pirkkaset-työryhmässä, joka koostuu kuntien kulttuurivastaavista, ja jota vetää Tampereen kaupunki.

FB Pirkkaset

Seuraa juhlajulkaisuja tästä linkistä: https://www.facebook.com/Juupajoki
 
Ohjelma pävittyy kunnan facebook -sivustolle seuraavan aikataulun mukaan:

Klo 12              Itsenäisyyspäivän puhe: Sirkka-Liisa Oikari

Klo 12.10         Juupajoelle - laulun 2020 versio (musiikkivideo)

Klo 12.20         Juupajoen päiväkotilaisten lipunnosto ja laululeikki

klo 12.30         Pienten lasten koulun oppilaiden laulu ja taideteoksia

Klo 12.40         Koulukeskuksen oppilaiden kuva- ja musiikkiesitys

Klo 12.50         Juupakodin asukkaan itsenäisyyspäivätervehdys

Klo 13               Laulun Lumo -kuoro esiintyy

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelusta ei toteuteta perinteiseen tapaan kirkossa koronarajoitusten vuoksi. Perinteisen juhlajumalanpalveluksen sijaan 6.12.2020 klo 10 Juupajoen sankarihaudalla pidetään kenttähartaus ja seppeleen laskut.
 
Itsenäisyyspäiväjuliste2020
 
Lisätietoja:
 
Henna Ruostila
vapaa-aikakoordinaattori
Juupajoen kunta
040 774 6443
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
 

Perinteisen Juupajoki-päivän juhlan siirtyessä tänä vuonna syksyyn, Juupajoen kunta ja Juupajoki-seura toivottavat hyvää Juupajoki-päivää kotiseutulaulumme sävelin.

Juupajoelle -laulu modernisoitiin 2020 -luvun musiikkityyliin Juupajoki-seuran tilauksesta, ja musiikkivideo siihen tehtiin kulttuuritoimen ja koulukeskuksen oppilaiden ja opettajien yhteistyönä keväällä 2020 etäkoulun aikana.

Toivomme kaikille Juupajoen kuntalaisille iloisia ja aurinkoisia kesäpäiviä rakkaissa maisemissamme!

Juupajoelle 2020.mp4 snapshot 00.06.000

Linkki videoon:

https://youtu.be/vnasF3SrEUw

Lasten ihanat ja suositut leikittäjät ja laulattajat Mimi&Kuku saapuvat ilahduttamaan ja liikuttamaan Juupajoen päiväkotilaisten, eskareiden ja 1-2-luokkalaisten lasten perheitä livestream -keikalla pe 8.5. klo 18 ja 4 kerran liikuntakurssilla, jonka saa suorittaa omaan, vapaaseen tahtiin!

Mimin&Kukun keikka streamataan Juupajoen kunnan facebook-sivulla, ja sen pääsee katsomaan vain linkin kautta, joka perheille jaetaan ensi viikolla!

Liikuntakurssille voi liittyä aivan koska tahansa. Kurssi sisältää neljä kivaa liikuntakertaa, jotka perheet pääsevät näkemään salaisella linkillä YouTubesta. Kurssin jokainen tunti jää katseltavaksi ja niitä voi katsella ja jumpata niin monta kertaa kuin haluaa. Myös kurssin linkit jaetaan ensi viikolla.

Jokainen kurssille osallistuva perhe saa lisäksi oman kurssipassin ja tarrat
joilla merkitään kurssi kerta kerralta suoritetuksi.

Kurssipassin ja tarroja saa hakea Juupajoen kunnanviraston edestä, Kopsamon koulun rappusilta ja Lylyn bussipysäkiltä torstaista 7.5. klo 12 perjantaihin klo 15 saakka. Tämä lysti ei maksa mitään, sen tarjoaa teille Juupajoen kunnan vapaa-aikapalvelut.

Tätä mahtavaa, erikoista mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä – tästä tulee jännää! 😊

 

mimijakuku

 

Kun emme nyt tänä keväänä pääse yhdessä retkille elämyksiin, kulttuuritoimi suosittelee virtuaaliretkiä Tampereen kulttuurikohteisiin!

Lähikaupunkimme kulttuuritarjonnasta löytyy virtuaalisena niin satutunteja, kirjaston artisti- ja kirjailijavierailuja, kuin museoiden verkkonäyttelyjäkin!

 

Lähde vain rohkeasti verkolla kalastelemaan!

 

www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/

Katso tästä kulttuuritoimen poimimia vinkkejä pahimpaan kulttuurin nälkään! (8.4.2020)

1. Lähtisitkö suosikkibändisi keikalle?

Keikalla.fi on Lippu.fi:n, Rockwayn ja Muusikkojen liiton verkkoalusta, joka tarjoaa kuluttajille kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa. Pian voit ostaa lipun suosikkiesiintyjäsi keikalle ja seurata laadukasta livestriimiä vaikka kotisohvaltasi.
https://www.keikalla.fi/

 

2. Jäikö Carmen-ooppera näkemättä Tampere Talossa?

Ei hätää, Tampere Talo tarjoaa elämyksen ilmaiseksi Yle Areenassa!

Taltiointi 19.2.2020 Tampere-talo.
Carmen-oopperassa on kaikki kunnon oopperan ainekset: rakkautta, intohimoa, kuolemaa ja tarttuvia aarioita, kuten “Carmenin Habanera” ja “Toreadorin laulu”.
Teoksen ohjaus Marco Bjurström. Suoran lähetyksen toimittavat Noora Hirn ja Ahti Paunu ja väliajan vieraina mm. Marjukka Tepponen, Waltteri Torikka, Marco Bjurström ja Jaakko Ryhänen.
Päärooleissa loistavat Niina Keitel -Carmen, Arturo Chacón Cruz - Don José, Marjukka Tepponen - Micaëla ja Tommi Hakala - Escamillo. Tanssijat: Suvi Salmi Dance Company.
Tampere Filharmonia, Musiikinjohto Alberto Hold-Garrido. Tampereen Oopperan kuoro, kuorokapellimestari Heikki Liimola, Tampereen Oopperan lapsikuoro, kuoronjohto Jouni Rissanen.

https://areena.yle.fi/1-50425120

 

3. Lastenkonsertteja koko perhettä ilahduttamaan ja liikuttamaan!

Pikku Kakkosen lastenkonserttien sarja eri puolilta Suomea. Lavalla Matti Kallion johtama yhtye laulusolistinaan Aili Ikonen, vaihtuva kavalkadi Pikku Kakkosen juontajia ja hahmoja sekä paikalliset lapsikuorot.

https://areena.yle.fi/1-4216673

 

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00