Hyppää sisältöön
koulukeskus.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Jos etsimäsi teos on lainassa tai sitä ei ole hankittu Juupajoen kirjastoon, voit pyytää henkilökuntaa tekemään siihen varauksen tai tehdä sen itse PIKI-verkkokirjastossa omilla tunnuksillasi. Oman kirjaston kokoelmaan kohdistuva varaus on maksuton, muualta kuljetettavasta aineistosta perimme maksun. Jos olet ilmoittanut kirjastoon matkapuhelinnumerosi, saat tekstiviestin varatun aineiston saavuttua.

Seutuvaraus

PIKI-kirjastojen asiakkaana sinulla on mahdollisuus käyttää seutuvaraustoimintoa saadaksesi muiden PIKI-kirjastojen aineistoa noudettavaksi Juupajoen kirjastoon. Seutuvaraus maksaa 2 €/laina.

Juupajoen kirjastossa seutukuljetus käy maanantaisin ja torstaisin. Varatun teoksen saapuminen noudettavaksi kestää kuljetusreitistä riippuen parista päivästä kahteen viikkoon.

Kaukopalvelu

Jos julkaisua ei löydy lainkaan PIKI-kirjastoista, se voidaan tilata asiakkaalle kaukopalveluna jostain muualta. Kaukopalvelutilauksen voit tehdä käymällä kirjastossa tai täyttämällä kaukopalvelulomakkeen.

Suomesta tilattava kaukolaina maksaa 4 € + lähettävän kirjaston perimät maksut, Pohjoismaihin suuntautuva kaukopalvelutilaus kirjaston perimän tilausmaksun lisäksi 10 €/tilattu aineisto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00