Hyppää sisältöön
kaislikko.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

PIKI on kaikkien Pirkanmaan yleisten kirjastojen yhteisjärjestelmä. Siihen kuuluvilla kirjastoilla on yhteinen kokoelmatietokanta ja asiakasrekisteri. Tiedot kirjastojen aineistosta ja saatavuudesta löytyvät PIKI-verkkokirjastosta.

Kirjastokortti

Lainaamiseen tarvitset kirjastokortin, jonka saat kirjastosta todistamalla henkilöllisyytesi ja ilmoittamalla yhteystietosi. Voit täyttää lomakkeen etukäteen valmiiksi ja tuoda sen täytettynä kirjastoon.

Kirjastokortin saanut henkilö vastaa kaikesta kortillaan lainatusta aineistosta. Kortin katoamisesta, osoitteen ja muiden henkilötietojen muutoksista on ilmoitettava kirjastoon. Kaikissa PIKI-kirjastoissa voi käyttää samaa kirjastokorttia. Jos sinulla on usean eri PIKI-kirjaston kortti, valitse yksi kortti käyttöön ja pyydä, että muut kortit poistetaan.

Laina-ajat

kirjat, äänikirjat, CD-levyt
4 viikkoa = 28 vrk

DVD-levyt ja lehdet
2 viikkoa = 14 vrk

Lainojen uusinta

Lainoja voi uusia 5 kertaa, jos lainattuun aineistoon ei ole varauksia. Voit uusia lainasi PIKI-verkkokirjastossa. Sisäänkirjautumiseen tarvitset kirjastokortin asiakastunnuksen ja tunnusluvun. Pyydä tunnusluku asioidessasi kirjastossa. Henkilökunta opastaa tarvittaessa verkkokirjaston käytössä.

Voit myös uusia lainasi missä tahansa PIKI-kirjastossa käydessäsi (kirjastokortti mukaan) tai puhelimitse soittamalla Juupajoen kirjaston numeroon 050 4324 020.

Mitä lainaisin?

Katso Pirkanmaan kirjastolaisten suositukset - pulahda pikaisesti tai sukella syvälle aiheisiin. Kurkista suosituimpiin teoksiin tai syvenny kiinnostavaan musiikkitarjontaan. PIKI-verkkokirjastosta löydät omat sivut myös lapsille ja nuorille!

 

 

 

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00