Hyppää sisältöön
kukkaloistoa_koskitiella_2.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Juupajoki tarjoaa lapsiperheille Tampereen lähikuntana turvallisen vaihtoehdon tulevaisuuden asuinympäristönä. Juupajoella ei tontti paljon maksa.

Juupajoen keskustaajamassa Korkeakoskella ja Lylyssä on monta mainiota talonpaikkaa sille, joka haluaa rakentaa itse. Kopsamolla eli kirkonkylässä on kolme kappaletta asuntohankintayhtiö Juupas Oy:n omistamia tontteja. Lisäksi yksityisillä maanomistajilla on useita rakennuspaikkoja eri puolilla Juupajokea.

Omakotitontit on tarkoitettu lisäämään asumisviihtyvyyttä ja uudet tontit ovat väljiä, kooltaan 1280-2340 neliömetriä.

Juupajoelta löytyy myös edullisia teollisuustontteja.

Ostaminen

Kunnan omistamien omakotitonttien hinnat ovat 2 €/neliö puustoineen.

Kunnallistekniset maksut määräytyvät erikseen.

Tontteihin liittyvä lisämaan myyntihinta on 4 €/neliö puustoineen. Ostohinnan lisäksi ostajan velvollisuutena on maksaa tontin lainhuudatus- ja lohkomiskustannukset, varainsiirtoveron sekä kaupanvahvistajan palkkion..

Ostaja sitoutuu rakentamaan kolmen vuoden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta lukien tontille asemakaavan, rakennusjärjestyksen ja hyväksyttyjen piirustusten mukaisen asuinrakennuksen. Kunta/tekninen johtaja voi hakemuksesta pätevästä syystä pidentää mainittua määräaikaa.

Pääset heti asumaan - edullisesti

Uuden omakotitalon rakentaja voi asua kunnan omistamassa vuokra-asunnossa 6 kk maksamalla vain puolet vuokrasta. Vuokra-asuntoja on rivi- ja kerrostaloissa. Alle 30-vuotiaiden vuokratakuusta kunnan hallitsemissa kiinteistöissä vastaa kunta.

Varaus

Vapaan tontin voi varata yhdeksi vuodeksi. Mikäli varaaja ei vuoden aikana osta kyseistä tonttia, poistetaan tontti automaattisesti varausluettelosta ja lisätään vapaisiin tontteihin. Varatulla tontilla ei saa tehdä maanmuokkauksia, puunkaatoja tai muita toimenpiteitä lukuun ottamatta maaperäolosuhteiden selvittämiseksi tehtäviä kairauksia. Kairausten suorittamisesta tulee aina ilmoittaa kuntaan.

Hakemukset

Omakotitonttihakemus

Hakemus toimitetaan osoitteeseen
Juupajoen kunta
Tekninen toimisto
Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Yhteystiedot
Tekninen johtaja Pekka Maasilta
Puh.040 0131 174
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00