Hyppää sisältöön
koulukeskus.jpg
Copyright 2022 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Laadukkaat ja hyvin toimivat peruspalvelut

Juupajoen kunta tarjoaa asukkailleen laadukkaat ja hyvin toimivat peruspalvelut. Hyvinvointipalveluihimme lukeutuvat perusopetus, varhaiskasvatus, vapaa-aikatoimi sekä sosiaali- ja terveystoimi.

Lapsiperheet

Lapsiperheet arvostavat kunnan joustavaa varhaiskasvatusta ja laadukasta perusopetusta. Kaikille päivähoitoa tarvitseville lapsille löytyy oma paikka päiväkodista. Lapsiperheiden suosikki on maksuton avoin päiväkotitoiminta Kettula. Pienemmille koululaisille on myös järjestetty aamu- ja iltapäivätoimintaa. 

Kunnan omissa kouluissa voi suorittaa perusopetuksen luokat 1-9. Kopsamolla sijaitsevassa Kirkonkylän koulussa toimivat Aakkosentien esiopetus sekä vuosiluokat 1-2. Korkeakoskella sijaitsevan koulukeskuksen  yhtenäiskoulusta löytyvät vuosiluokat 3-9. 

Toimivat kulkuyhteydet mahdollistavat jatko-opiskelun kotoa Juupajoelta käsin lähiseudun lukioissa tai ammatillisissa oppilaitoksissa muun muassa Orivedellä, Mänttä-Vilppulassa ja Tampereella.

Vapaa-aika

Kansalaisopisto ja Merikanto-opisto tarjoavat Juupajoella mahdollisuuden tavoiteellisiin opintoihin sekä harrastusluonteiseen itsensä kehittämiseen.

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Kunnan omalta terveysasemalta saa laadukkaat perusterveydenhuollon palvelut ilman suurempia jonoja mukaanlukien lääkärin, terveydenhoitajan, fysioterapeutin ja laboratoriopalvelut. 

Järjestämisvastuu Juupajoen kunnan sosiaali- ja terveyspalveluista on Mänttä-Vilppulan kaupungilla. Mänttä-Vilppula hoitaa vastuukuntana yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveystoimen viranomaistehtävät. Palvelujen tuotannosta vastaavat käytännössä Mänttä-Vilppulan sekä Pihlajalinna Terveys Oy:n yhteisyritys Mäntänvuoren Terveys Oy, Pihlajalinna Terveys Oy sekä muut palveluntuottajat. 

Elämää Juupajoella

Arkirutiinit hoituvat pienessä kunnassa ilman ruuhkia, ja palvelut toteutetaan yksilöllisesti ja joustavasti. Juupajoelta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut ruoka- ja rautakaupoista ravintoloihin ja pankkipalveluihin.

 

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00