Hyppää sisältöön
kaislikko.jpg
Copyright 2022 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Juupajoki on kaikkea tätä -blogissa esitellään Juupajoen kunnan palveluita sekä viranhaltijoita ja kunnan työntekijöitä työssään. Sisällöt voivat olla kuvapäiväkirjoja, tekstejä, videoita tai vaikkapa haastatteluja.

Tieto kunnan palveluista löytyy kunnan verkkosivulta Palvelut -välilehden alta. Tässä blogissa voimme kuitenkin uudesta näkökulmasta kurkata palveluiden toteutumiseen kuntalaisten arjessa, tutustua tekijöihin ja näyttää mitä kaikkea palveluihin kuuluu. Lukijasta riippuen, jotkin kunnan palveluista voivat olla itselle tutumpia, toiset taas ehkä vieraampia. Siksi ajattelimme esitellä ja kertoa niistä kaikista.

Sisällöissä pyritään ajankohtaisuuteen. Kevään ja kesän 2022 aikana esittelyvuorossa ovat ainakin Juupajoen kunnankirjasto, Juupajoen nuorisotoimi, hyvinvoinnin teema sekä vapaa-aikakoordinaattorin monipuolinen tehtävä. Paljon muutakin on luvassa, kun sisältöjä julkaistaan jatkossa noin neljän viikon välein.

 

Tästä klikkaamalla pääset suoraan eri blogisisältöihin:

  

Mikäli sinulle herää kysyttävää, kommentteja tai toiveita tähän blogiin liittyen, niin ota yhteyttä sitä koordinoivaan kuntamarkkinoinnin projektityöntekijään Mervi Kinnuseen. Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00