Hyppää sisältöön
koulukeskus.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Juupajoen ja Mänttä-Vilppulan valtuustot päättivät kokouksissaan 30.6.2014 muodostaa sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen 1.1.2015 lukien siten, että palveluiden järjestämisvastuu siirtyy ko. ajankohdasta lukien Mänttä-Vilppulan kaupungille.

Yhteistoiminta-alueen myötä Juupajoen kunnan koko sosiaali- ja terveystoimen hallinto siirtyi vuoden 2015 alusta Mänttä-Vilppulan kaupungille.

Yhteistoiminta-alueelle perustettiin sopijakuntien yhteinen toimielin peruspalvelulautakunta, joka on seitsemän jäseninen. Jäsenistä on neljä Mänttä-Vilppulan ja kolme Juupajoen edustajia. Lautakunta kuuluu Mänttä-Vilppulan hallinto-organisaatioon. Sopijakuntien kuntajohtajilla ja hallitusten puheenjohtajilla on lautakunnan kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus. Peruspalvelulautakunnalla on lisäksi yksilöjaosto. joka päättää yksilöasioiden muutoksenhauista ja muista sille määrätyistä tehtävistä. Jaostossa on kolme jäsentä, kaksi Mänttä-Vilppulasta ja yksi Juupajoelta.

Hallinnon järjestämisessä noudatetaan vastuukuntana toimivan Mänttä-Vilppulan kaupunginvaltuuston hyväksymää hallintosääntöä ja sen nojalla annettuja muita määräyksiä ja ohjeita. Mänttä-Vilppulan kaupungin hallintosäännössä määritellään peruspalvelulautakunnan, yksilöjaoston sekä vastuukunnan viranhaltijoiden tehtävät, toimivalta, asioiden esittely ja toimintatavat.

Juupajoen kunnan jäsen yhteistoiminta-alueen yksilöjaostossa 1.8.2021 alkaen:

Heimo Päivi

 

 

 

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00