Hyppää sisältöön
kukkaloistoa_koskitiella_2.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Juupajoen kunnan nuorisotoimi hakee nuoriso-ohjaajaa koululla tehtävään nuorisotyöhön.

Kopio REKRYYN AINA JA VAIN TÄMÄ SININEN ei saa yhdistää muita värejä tai kuvia

Haettavana oleva tehtävä on määräaikainen ajalle 1.4.2023-31.12.2023. Kyseessä on tehtävä, johon Juupajoen kunta on saanut Aluehallintovirastolta valtionavustusta koronan vaikutusten lieventämiseksi ja vahvistamaan nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kiinnittymistä
koulu- ja oppilaitosyhteisöön.

Tehtävänäsi on tukea nuorten kasvua, kehitystä ja oppimista yhdessä koulun muiden ammattilaisten kanssa. Tärkeänä tehtävänä on myös sosiaalisten taitojen ja elämänhallinnan opettaminen. Luottamuksellisessa suhteessa ja rinnalla kulkijana nuoriso-ohjaajan tehtävänä on keskustella nuorten kanssa heidän elämänsä tärkeistä asioista.

Tätä kaikkea teet yhdessä nuorten kanssa luoden osallisuudelle, nuorten vaikuttamismahdollisuuksille ja yhteisöllisyydelle vankkaa perustaa. Hanke jatkaa tammikuussa 2021 alkanutta koulunuorisotyön pilotoivaa hanketta.

Etsimme Sinua nuoriso-ohjaaja, joka kohtaat nuoret kiireettömästi ja empaattisesti, toimien johdonmukaisena ja turvallisena aikuisena nuorten arjessa. Somen erilaiset kanavat ovat sinulle jo tuttuja ja niiden käyttö on sujuvaa. Viestintä niin nuorille, huoltajille kuin sidosryhmille tulee olla sujuvaa ja ymmärrettävää. Oman työn sisällön ja tavoitteellisuuden suunnittelu kuuluu tärkeänä osana työhön.

Arvostamme valoisaa elämänasennetta ja kykyä tulla monenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Pääasiallinen kohderyhmä on 7.-9. luokkien oppilaat Juupajoen Koulukeskuksella.
Koulujen loma-aikoina pääset mm. työskentelemään päiväleireillä ja kesäleireillä sekä suunnittelmaan syyskautta. Lisäksi nuoriso-ohjaaja on mukana sovitusti Nuokkarin illoissa kohtaamassa nuoria heidän vapaa-ajalla.

Työaika on 38,25h viikossa. Edellytämme oman auton käyttöä sekä ajokorttia tehtävän hoitamisessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto (esim. yhteisöpedagogi, sosionomi) tai toisen asteen soveltuva tutkinto (esim. vapaa-ajanohjaaja, nuoriso-ohjaaja). Edellytämme myös kokemusta nuorten parissa työskentelystä. Aiempi kokemus koulunuorisotyöstä luetaan vahvuudeksi.

Tehtävän hakuaika alkaa 15.3.2023 ja päättyy 31.3.2023 klo 15.00. Haastatteluita voidaan järjestää jo hakuaikana. Tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelussa. Hae Kuntarekryssä: linkki

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Moona Räty, vapaa-aikakoordinaattori

p. 040-774 6443, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00