Hyppää sisältöön
koulukeskus.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Juupajoki täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 110 vuotta. Juhlavuoden erityisen runsasta tapahtumatarjontaa toteutetaan yhteistyössä kunnan, yhdistysten ja yritysten kesken. Päivitämme juhlavuoden isojen ja pienten tapahtumien lisätietoja sekä kuulumisia täällä kunnan verkkosivuilla ja sen tapahtumakalenterissa. Myös kunnan sosiaalisen median kanavilla Facebookissa ja Instagramissa kerrotaan juhlavuoteen liittyvistä tapahtumista ja kuulumisista. 

  • Facebookissa: @Juupajoen kunta
  • Instagramissa: @juupajokifi
  • Juhlavuoden kunniaksi Juupajoen kuntamarkkinointiprojekti pitää yllä myös Instgram-tiliä @juupajokelainen. Siellä tullaan juhlavuoden aikana esittelemään peräti 110 erilaista isompaa tai pienempää juupajokelaista ilon ja ylpeyden aihetta. 

Monien tapahtumien kohdalla ajankohtaa ja tarkempaa ohjelmasisältöä vasta suunnitellaan. Lisäämme tietoja tapahtumakalenteriin sitä mukaa, kun tapahtumajärjestelyt etenevät ja lisätietoja saadaan. Yhdistykset voivat tuttuun tapaan ilmoittaa tapahtumiaan kunnan tapahtumakalenterissa. 

Tapahtumien yhteydessä voit nähdä myös juhlavuotemme tunnuksen. Tunnus kunnioittaa varsinaista Juupajoen vaakunaa ja siinä esitetään vaakunasta tuttu havunoksan ja nahkavuodan asetelma.  

Juhlavuoden tapahtumia

 

Muutokset ja lisäykset tapahtumatietoihin ovat mahdollisia. Lisätiedot kustakin tapahtumasta saa suoraan tapahtuman ensisijaiselta järjestäjältä, mutta yhteydessä voi olla myös kuntamarkkinointiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

25.1. 2023

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00