Hyppää sisältöön
mustikanraakileet.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Juupajoen jäteaseman toiminta päättyy vuoden 2022 lopussa. Jatkossa juupajokelaisia palvelee Oriveden jäteasema (Lenkkitie 2-4).

Juupajoen lähipalveluina jatkaa Repe&Romu&Riepu -kierros. Kuormureiden kyytiin voi tuoda maksutta kodin vaaralliset jätteet, sähkölaitteet, metallit ja nyt uutena myös kaksi pussia poistotekstiiliä. Aikataulu jaetaan Roskakalenterissa joka kotiin itsenäisyyspäiväviikolla.

Lajittelupalveluja lisätään myös kiinteistöillä. Huhtikuun alkuun mennessä kaikilla vähintään viiden asunnon kiinteistöillä tulee Juupajoella olla pihoillaan nämä lajitteluastiat: biojäte, sekajäte, metallit, lasi-, kartonki- ja muovipakkaukset. Naapuruston yhteiset jäteastiat, kimpat, ovat hyvä vaihtoehto lajittelun lisäämiselle. Kimpassa Pirkanmaan Jätehuolto tuo maksutta jäteastian paikalle ja tyhjennyskustannus jaetaan osallistujien kesken. Kimppa sopii niin omakotitaloille kuin taloyhtiöille. Myös kuntakiinteistöt ovat lisänneet lajittelupalvelujaan.

Jos kuljetus on ongelma, kotiin voi tilata Repsikka-noutopalvelun.

Pirkanmaan Jätehuollon jäteasemille voi tuoda maksutta kodin vaaralliset jätteet, sähkölaitteet, metallit, kartongit ja pahvit sekä lasipakkaukset. Kyllästetyn puun ja muun puujätteen sekä sekajätteen vastaanotosta menee maksu.

Lisätietoja:

Pirkanmaan Jätehuolto,
tekninen päällikkö Timo Varsala p. 050 338 2463
aluepäällikkö Tero Haapala, p. 050 301 5642

Kaikki Juupajoen kierrätyspisteet

Tietoa kiinteistöjen lajittelupalveluista

Tietoa kimpoista

Lähde ja alkuperäinen tiedote: Pirkanmaan Jätehuolto

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00