Hyppää sisältöön
kaislikko.jpg
Copyright 2022 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

 

Toteutamme 6.9.-19.9.2021 välisenä aikana asukastyytyväisyystutkimusta. Tutkimuksen kysymykset liittyvät monipuolisesti Juupajoen kuntaan, kunnan palveluihin sekä juupajokelaisten asumiskokemukseen ja -tyytyväisyyteen. Tutkimuksen tiedot kerätään nettilomakkeella. Toivomme, että mahdollisimman moni kuntalainen löytäisi aikaa vastata kyselyyn. 

 

Kyselylomakkeeseen pääset klikkaamalla TÄSTÄ

 

Lisätietoja tutkimuksesta saat kunnan projektityöntekijältä Mervi Kinnuselta puhelimitse 044-4138240 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Alta löydät vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin.


Kuka voi osallistua tähän tutkimukseen?
Kuka tahansa Juupajoen kunnan vakituinen asukas. Huomaathan, että vapaa-ajan asukkaille toteutetaan myöhemmin oma kyselytutkimus.

 

Miksi kuntalaisten asukastyytyväisyyttä tutkitaan?
Nykyisten asukkaiden tyytyväisyyden ja mielipiteiden ymmärtäminen on olennainen osa kuntamarkkinointiprojektin tavoitteita. Juupajoen kunnanvaltuusto päätti 14.12.2020 kuntamarkkinointiprojektin käynnistämisestä. Kyseisen projektin osa-alueisiin kuuluu mm. asukastyytyväisyyden selvittäminen ja kuntamarkkinoinnin kehittäminen. Nyt tehtävä kyselytutkimus on yksi tapa, jonka avulla hankitaan tietoa kuntalaisten asukaskokemuksesta ja siihen liittyvistä mielipiteistä tai kehitysideoista. Tutkimus tuottaa arvokasta tietoa siitä, miten juuri juupajokelaiset kokevat oman kuntansa asiat, mihin ollaan tyytyväisiä tai missä voisi olla kehitettävää.


Mitä vastauksilla tehdään, kuka niitä käsittelee?
Internet-lomakkeella annettuja vastauksia käsittelee Taloustutkimus Oy. Tähän kyselytutkimukseen osallistuneiden yksittäisten vastaajien tiedot tai vastaukset eivät sellaisenaan tai suoraan tule Juupajoen kunnan tietoon. Kerätyn aineiston analysoi ja tutkimuksen tulokset raportoi Taloustutkimuksen kuntatutkija niin, ettei yksittäisten vastaajien vastauksia voida tunnistaa. Kyselyyn voi vastata nimettömänä.


Onko tämä ainoa tapa, jolla asukkaiden tyytyväisyyttä selvitetään?
Ei suinkaan. Kuntalaisten asukastyytyväisyyttä ja asukaskokemusta tullaan tutkimaan monella tavalla. Nyt tehtävä kyselytutkimus on osa laajempaa tutkimuskokonaisuutta. Myöhemmin toteutetaan kvalitatiivinen tutkimus, jossa asukaskokemusta selvitetään ryhmähaastatteluiden avulla. Myös vapaa-ajan/kesäasukkaiden mielipiteitä ja kokemuksia Juupajoesta tullaan selvittämään.

 

Haluaisin osallistua, mutta minulla ei ole mahdollisuutta täyttää kyselylomaketta netissä?
Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta vastata kyselytutkimukseen nettilomakkeen kautta, voit ilmoittaa osallistumishalukkuutesi ja puhelinnumerosi tutkimuksen projektihenkilö Mervi Kinnuselle 044-4138240. Tietosi välitetään Taloustutkimus Oy:lle, josta puhelinhaastattelija ottaa sinuun yhteyttä ja suorittaa saman kyselytutkimuksen puhelinhaastatteluna.

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00