Hyppää sisältöön
sahojen_alue.jpg
Copyright 2022 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Seuraavat ilman ajanvarausta tapahtuvat walk in -rokotuspäivät järjestetään tiistaina 28.9. klo 9-14 Vilppulan terveysasemalla (Vilpunkatu 6A, Vilppula) ja keskiviikkona 13.10. klo 9-14 Länsi-Koskelan koululla Mäntässä (Koskelankatu 39, Mänttä). Walk in -rokotuspäivissä annetaan sekä 1. rokoteannoksia että tehosterokotuksia. Tehosterokotuksen edellytyksenä on 8 viikon väli ensimmäisestä rokotuksesta. Rokotuksille ovat tervetulleita kaikki yli 12-vuotiaat. Mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi tai Kela-kortti).

 

Saatavuuden mukaan tarjolla on mRNA rokotetta (Pfizer Comirnaty tai Modernan Spikevax). Tutkimusten mukaan mRNA rokotteiden teho on hyvä vakavaa koronatautia vastaan. Tehosteiden osalta valmisteita on mahdollista antaa myös ristiin.

Koronarokotuksen ensimmäisiä annoksia annetaan edelleen myös ajanvarauksella. Verkkoajanvaraus on avoinna kaikille yli 12-vuotiaille, varaa aika sähköisesti tästä

Koronarokotusneuvonta- ja ajanvarausnumero 050 375 6505 (avoinna arkisin klo 9-12)

Rokotusajan voi varata myös puhelimitse koronarokotuksen ajanvarausnumerosta 050 375 6505. Numerosta voi myös tiedustella aikoja tehosterokotteen aikaistamiselle (annosväli vähintään 8 viikkoa). Koronarokotuksen ajanvaraus- ja neuvontanumero palvelee pe 3.9. lähtien arkisin klo 9–12.

Voit myös lähettää kysymyksen tai yhteydenottopyynnön tekstiviestitse edellä mainittuun numeroon tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Terveyskeskuksen ajanvarausnumeron ruuhkautumisen välttämiseksi, pyydämme soittamaan rokotuksiin liittyvissä asioissa koronarokotuksen ajanavaraus- ja neuvontanumeroon. Muut ajanvarausnumerot palvelevat muissa kuin rokotuksiin liittyvissä asioissa.

Lasten ja nuorten rokotukset

Lasten ja nuorten ei tarvitse itse täyttää suostumuslomaketta koskien koronarokotuksia, vaan nuoren halukkuus ottaa rokote voidaan selvittää suullisesti. Myöskään lapsilla ja nuorilla ei tarvitse olla rokotukselle mentäessä vanhempien täyttämää suostumuslomaketta mukana. Jos nuori ei ole kykenevä itse päättämään koronarokotuksestaan tai hän ei halua itse päättää asiasta, tarvitaan tällöin rokotukseen kaikkien huoltajien suostumus. Suostumuslomakkeen voi tulostaa tästä. 

Tietoa koronarokotuksista 12-15 -vuotiaille

Tietoa koronarokotuksista 12–15-vuotiaan nuoren huoltajalle

Viisi kysymystä ja vastausta nuorten koronarokotuksista 

 

THL:n sivuilta näet tarkat päiväkohtaiset rokotuskattavuus -prosentit (%) ikäryhmittäin:

Juupajoen rokotuskattavuus

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00