Hyppää sisältöön
kaislikko.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

 

PMM-Kujala Oy on koko Pirkanmaan alueella toimiva juupajokelainen kiinteistöhuollon, rakentamisen, maanrakennustöiden sekä piharakentamisen yritys. Asiakastyytyväisyys ja käyttäjäystävällisyys ovat kaiken työn, sekä monipuolisten palveluiden lähtökohtia niin suuremmissa kuin pienemmissäkin kohteissa. Halutessaan asiakas saa saman katon alta rakentamisen, piharakentamisen ja kiinteistöhuollon palvelut projektin alusta loppuun – ja tilanteen mukaan apua pienempiinkin tarpeisiin. PMM-Kujala Oy toimii läheisessä yhteistyössä kattavan yhteistyökumppaniverkoston kanssa.

 

  • Kiinteistöhuollon kumppanina PMM-Kujala Oy auttaa luomaan viihtyisän ja turvallisen asuin- tai työympäristön huolehtimalla monipuolisesti asiakkaidensa kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueista.

  • Rakentamisen kumppanina PMM-Kujala Oy:n ammattilaiset auttavat asiakkaitaan rakentamisen, remontoinnin ja saneeraamisen tarpeissa (kartoitus, purkaminen, korjaaminen, uudisrakentaminen). Yritys hoitaa ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti muun muassa perustustyöt, vesikattotyöt, julkisivuverhoukset, autokatokset ja terassit, ovi- ja ikkunatyöt sekä kirvesmiestyöt.

  • Maanrakennustyöt PMM-Kujala Oy hoitaa kattavalla kalustolla ja osaavalla henkilökunnalla. Voit ottaa yhteyttä mm. seuraavissa tarpeissa: kone- ja maanrakennustyöt &-urakointi, vesi- ja viemärikatuliitokset, rakennusten pohjatyöt, kunnallistekniset työt, salaojitukset ja jätevesijärjestelmien kaivuutyöt sekä kaapeliojitukset.

  • Viher- ja piharakentamisen kumppanina PMM-Kujala Oy auttaa asiakkaitaan pienissä ja suurissa kohteissa parantamaan asumis- ja työviihtyvyyttä ja nostamaan kiinteistön arvoa. Yritys tarjoaa osaavaa palvelua pihojen suunnittelusta niiden hoitoon ja siistimiseen.

 

Ota reippaasti yhteyttä tai käy tutustumassa yrityksen verkkosivuihin, työnäytteisiin ja referensseihin osoitteessa www.pmm-kujala.fi  Yrityksen arkea ja kuvia työkohteista voit seurata myös Instagramissa @pmm_kujala_oy

Yrittäjänä toimivan Pauli Kujalan saat suoraan kiinni numerosta 044-2926200 tai halutessasi voit lähettää myös kirjallisen tarjouspyynnön osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

pmm kujala musta png

 

PMM-Kujala Oy Tolliontie 57, 35500 Korkeakoski

Puhelinnumero: 044-2926200

Y-TUNNUS 2998283-7

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00