Hyppää sisältöön
kaislikko.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

lapset vaatemainokseen 1 kopioMyllymuksut Oy on monipuolinen suomalainen yritys, jonka valikoimaan kuuluvat laadukkaista, mukavista ja turvallisista kankaista valmistetut vaatteet ja asusteet koko perheelle, kestovaipat ja muut ekologiset kestotuotteet sekä arjen käyttötekstiilit siivousliinoista pyyhkeisiin. Yritys on täyttänyt vuonna 2014 jo 10 vuotta ja katseet on suunnattu luottavaisin mielin toiselle vuosikymmenelle.

Myllymuksujen omia rekisteröityjä tuotemerkkejä ovat kangasvaippa- ja lastenvaatemerkki Muksut ja äideille suunnattu tuotemerkki Maijat. Omien merkkien lisäksi Myllymuksut tuo maahan valikoituja, lapsiperheille suunnattuja tuotteita.

Valmiiden tuotteiden lisäksi Myllymuksut on tee-se-itse -ihmisten aarreaitta: Myllymuksut on erikoistunut bambu, hamppu, luomu sekä pehmeisiin ja kutittamattomiin merinovillakankaisiin. Muksupuodin hyllyt ovat tulvillaan kankaita, lankoja ja ompelutarvikkeita herkullisissa väreissä – sekä iloisesta retrotyylistä pitäville että hillitymmän tyylin ystäville.

Yritys sijaitsee Pirkanmaalla Juupajoen Kopsamolla, josta käsin se palvelee asiakkaita verkkokaupan välityksellä ja persoonallisessa, navettaan remontoidussa Muksupuodissa. Tuotteita saa myös jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Myllymuksujen asiakkaita ovat yksityisten kuluttajien lisäksi yritykset, koulut, päiväkodit ja sairaalat. Verkkokauppa palvelee Suomen kielen lisäksi myös Englanniksi, Ruotsiksi ja Saksaksi. Päämarkkina-alueena Suomen lisäksi on Eurooppa ja tilauksia on toimitettu jopa Australiaan asti.

Myllymuksujen tehtaanmyymälä Juupajoella on monen perheen kesälomareissun suosikki pysähdyspaikka, jonka pihapiirissä aistii aidon maalaistalon tunnelman. Lapsille löytyy pieni leikkipaikka ja kesäpuput ovat ilahduttaneet lapsia usean vuoden ajan. Kesäisin pihapiirissä pääsee tutustumaan myös hevosiin.

Myllymuksujen historian ensimmäinen tuote ja valikoiman suosikki, kankainen kestovaippa, on ollut menestys. Myllymuksujen kestovaipat on valittu useana vuonna kansainvälistäkin huomiota saavuttaneeseen suomalaiseen äitiyspakkaukseen ja Myllymuksujen vaipat ja liivinsuojat ovat vuodesta 2006 löytyneet myös Prismojen ja S-markettien valikoimista.

Myllymuksujen arvoja ovat turvallisuus, kotimaisuus ja luotettavuus. Suurin osa yrityksen tuotteissa käytettävistä ja myyntivalikoiman kankaista valmistetaan Suomessa ja Euroopassa. Kaikki tuotteet ommellaan Suomessa. Myllymuksuille onkin myönnetty tuotteiden vahvasta kotimaisuusasteesta kertova Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus. Myllymuksujen kangasvaipat, liivinsuojat ja kankaiset terveyssiteet ovat puolestaan saaneet Allergia- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen, joka on turvallisuuden ja luotettavuuden osoitus: tuotteet soveltuvat herkimmällekin iholle.

Myllymuksut Oy kantaa vastuuta ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisten – muksujen ja aikuisten – paremmasta huomisesta. Yritys suosii tuotteissaan ja myyntivalikoimassaan materiaaleja, jotka kohtelevat kunnioittaen sekä luontoa että tuotteiden käyttäjiä. Aika ajoin Myllymuksut osallistuu tärkeisiin kampanjoihin lahjoittamalla tuotteita niitä kipeästi tarvitseville, esimerkiksi lastenkoteihin.

Myllymuksujen tuotteet ovat kestävä ja luotettava valinta koko perheelle, mukavuudesta ja laadusta tinkimättä. Myllymuksut tuo raikkaita värejä, veikeitä kuoseja sekä aitoa, turvallista mukavuutta muksujen ja aikuisten ihanaan arkeen!

Myllymuksujen kansainvälinen verkkokauppa on palveluksessasi ympäri vuorokauden osoitteessa www.myllymuksut.com. ja Myllymuksujen pidetty Facebook-ryhmä löytyy https://www.facebook.com/Myllymuksut.

Asiakaspalvelumme vastaa tiedusteluihisi ma-pe klo 9-15.00. Muksupuoti on avoinna arkisin 9-15.00. Kesällä puodissa on poikkeavia, pidennettyjä sekä lauantai-päivien aukioloja.

Ajantasaiset aukioloajat löytyvät puodin nettisivuilta www.myllymuksut.com

Myllymuksut Oy
Kopsamontie 190
35540 Juupajoki
Finland

Isommat ryhmät - pyydämme ilmoittamaan tulostanne etukäteen!

kartta

 

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00