Hyppää sisältöön
mustikanraakileet.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

 

Pirkanmaan alueella toimiva, juupajokelainen rakennusalan yritys Jura Saneeraus Oy tarjoaa korjaus- ja uudisrakentamisen palveluita, remonttipalveluita ja kirvesmiehen palveluita pääasiassa kotitalouksille. Lisäksi yritys tekee aliurakointia rakennusalalla. Yrittäjinä toimivat Lauri Mäkiharju ja Jaakko Loponen.

Lauri aloitti rakennusalan työt oppisopimuksella jo 15-vuotiaana, aikuisena työuraan on mahtunut niin julkisivusaneerausta kuin timpurin töitä. Toisena osakkaana oleva veljensä Jaakko aloitti jo 15-vuotiaana 4H-yrittäjänä ja kouluttautui myöhemmin talonrakentajaksi ja kirvesmieheksi. Yrittäjinä Lauri ja Jaakko uskovat kestävään ja ympäristöystävälliseen rakentamiseen, mikä otetaan työssä huomioon monin eri tavoin. 

Yrityksen toimintatapoihin kuuluu jätteiden minimointi ja huolellinen lajittelu, materiaalivalintojen tekeminen rakennuksen pitkäikäisyys ja ekologisuus huomioiden sekä korjausrakentamisessa vanhan, hyväkuntoisen rakenteen säilyttäminen ja siten uusien materiaalien tarpeen vähentäminen. Asiakas pidetään mukana projektin suunnittelussa juuri niin paljon, kuin asiakas itse haluaa.

Jura Saneerauksella asiakas pysyy perillä kaikissa projektiin liittyvissä asioissa. Yhteistyön ydin on läpinäkyvyys ja siitä syntyvä sataprosenttinen luottamus. Kustannustehokkuuteen pyritään tasapainottamalla hinta ja laatu, mikä onnistuu projektin ja työmenetelmien huolellisella suunnittelulla ja valinnoilla. 

Tutustu Jura Saneeraukseen, työnäytteisiin ja yrittäjäveljesten esittelyyn nettisivuilla jurasaneeraus.fi  

Voit ottaa yhteyttä yrityksen nettisivujen kautta, sähköpostilla tai soittamalla suoraan Laurille tai Jaakolle

  • Lauri Mäkiharju 040-8494684    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Jaakko Loponen 040-5229668   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jura Saneeraus Oy Ratakatu 42, 35500 Korkeakoski

Y-tunnus: 3127486-4

www.jurasaneeraus.fi  ja Instagramissa @jurasaneeraus

Ulkoverhous JuraSaneerausPiharakennus JuraSaneerausRunkotyöt käynnissä JuraSaneeraus

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00