Hyppää sisältöön
mustikanraakileet.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Cafe 58 on taukopaikka vilkkaan kantatie 58:n varrella Neste Oilin kylmäaseman yhteydessä. Kahvilatoimintaa samalla paikalla on ollut jo vuodesta 1972. Cafe 58 aloitti toimintansa 1.6.2015. Se työllistää kaksi työntekijää. Perinteikkäällä ja persoonallisella paikalla riittää uskollisia kävijöitä – kiitos siitä!

Maukas kotiruokalounas valmistuu alusta alkaen itse tehtynä – oman reseptin mukaan. Tekemisessä hyödynnetään aina mahdollisuuksien mukaan lähialueen raaka-aine tuotantoa kuten lihaa, maitotuotteita, viljatuotteita, hilloja tai muita maataloustuotteita. Cafe 58:sta voi myös hakea lounaan mukaan ja nauttia sen vaikkapa kotona. Tarjoilemme aina myös gluteiinitonta ja laktoositonta ruokaa. Lounaan ohella on laaja valikoima erilaisia listalta tilattavia ruoka-annoksia. Herkulliset, tuoreista raaka-aineista valmistetut täytetyt sämpylät, patongit, ruisleivät sekäsuolaiset piiraat maistuvat asiakkaillemme. Tuoreet munkit ovat myydyimpiä tuotteita. Erilaiset pullat, wienerit ja kakut maistuvat tuoreen kahvin kanssa. Myös laaja teevalikoima on saanut kiitosta.

Kahvilapalveluiden ohella, asiamiesposti palvelee paikkakuntalaisia ja kaikkia ohikulkijoita. Myymälän laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Nestekaasut ja auton pesupalvelu ovat osa liiketoimintaa. Jopa kalastusluvat ovat saatavilla. 

Hyväntuulinen, palveluhenkinen henkilökunta vastaa siitä että jokainen palvelutapahtuma on onnistunut. Asiakas on meille tärkein.

Sydämellisesti tervetuloa!

cafe 58 logo

cafe 58

 

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00