Hyppää sisältöön
sahojen_alue.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

MW-Kehitys Oy

MW-Kehitys tukee sinua yrityksen perustamisessa ensiaskeleista lähtien. Ota yhteyttä, vaikka yritysideasi olisi vasta suunnitteluvaiheessa!

MW-Kehitys avustaa aloittavia yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita yritysidean arvioinnissa, yritysmuodon valinnassa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, rahoitusvaihtoehtojen selvittämisessä ja asiakirjojen laadinnassa. Aloittavan yrittäjän neuvonta on maksutonta.

Mänttä-Vilppula ja Juupajoki
yritysneuvoja Tero Turunen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh. 044 5253 266
Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä

Tavattavissa tarvittaessa myös Juupajoella (Kunnanvirastotalo, Koskitie 50, Korkeakoski). Otathan yhteyttä sopiaksesi ajan.

PoKo ryleader

Maaseudun kehittämisyhdistys PoKo ry on yksi 54 Suomessa toimivasta alueellisesta Leader-ryhmästä ja PoKon toimialueeseen kuuluvat Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat. Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja. Lisäksi Leader-rahoitusta on haettavissa yleishyödyllisille hankkeille. Tutustu Leader-rahoituksen vaihtoehtoihin ja ota meihin yhteyttä!

www.pokory.fi
Kauppakatu 23
35800 Mänttä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pirkanmaan ELY-keskus

Yrityksen perustamiseen saat ELY-keskuksen kautta apua liikeidean arviointiin sekä koulutusta yritystoiminnan aloittamiseen ja hallintaan. ELY-keskus voi myös rahoittaa aloittavan yrityksesi toimintaa, järjestää koulutusta ja kehittää yritystoimintaa monipuolisesti erilaisilla kehittämisohjelmilla.

Osassa ELY-keskuksia voi hoitaa yrityksen rekisteröintiin liittyviä asioita, kuten tehdä rekisteröinti-ilmoituksen tai tilata kaupparekisteriotteen. Palvelun saatavuuden voi tarkastaa oman alueen ELY-keskuksesta.

Y-tunnus eli yritys- ja yhteisötunnus on viranomaisten yritykselle ja yhteisölle antama tunnus. Patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteinen yritystietojärjestelmä YTJ mahdollistaa tietojen ilmoittamisen yhdellä ilmoituksella molemmille viranomaisille. Patentti- ja rekisterihallituksen, verottajan toimipisteen ja maistraatin lisäksi tämän rekisteröinnin voi tehdä osassa ELY-keskuksia, joista saa yrityksen Y-tunnuksen heti mukaan.

Pirkanmaan ELY-keskus
Kauppakatu 4
PL 467, 33101 TAMPERE
Puh. 010 6025 500 vaihde
Asioi elinkeinoasioissa sähköisesti tästä linkistä.

 

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00