Hyppää sisältöön
sahojen_alue.jpg
Copyright 2023 - Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Elinkeinoelämän edistäminen, tukeminen ja kehittäminen

Elinkeinopalveluiden toimintaan kuuluu elinkeinoelämän edistäminen ja tukeminen sekä sen kehittäminen. Elinkeinojen kehittämistä ja hankeyhteistyötä on seudulla toteutettu vuodesta 2013 lähtien sopimusperusteisesti Mänttä-Vilppulan elinkeinoyhtiön MW-kehitys Oy:n toimesta. Muun muassa yritysneuvojapalvelut Juupajoelle tuotetaan MW-kehityksen toimesta. Juupajoen kunnassa elinkeinopalveluista vastaa kunnanjohtaja.

Juupajoen kunta

Vs. kunnanjohtaja Anne Tuovila

050-591 5456

MW-Kehitys Oy

MW-Kehitys Oy on Mänttä-Vilppulan kaupungissa toimiva kehitysyhtiö. Toiminnan tavoitteena on luoda alueelle lisää työpaikkoja ja yrityksiä sekä varmistaa yritysten työvoiman saatavuus. MW-Kehitys Oy auttaa kehittämis- ja liiketoimintamahdollisuuksien etsimisessä ja osallistumme rahoitusratkaisujen rakentamiseen sekä sopivien toimitilojen löytämiseen.

Mänttä-Vilppula ja Juupajoki
yritysneuvoja Tero Turunen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh. 044 5253 266
Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä

http://www.manttavilppula.fi/elinkeinoelama/

PoKo ry

Maaseudun kehittämisyhdistys PoKo ry on yksi 54 Suomessa toimivasta alueellisesta Leader-ryhmästä ja PoKon toimialueeseen kuuluvat Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat. Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja. Lisäksi Leader-rahoitusta on haettavissa yleishyödyllisille hankkeille. Tutustu Leader-rahoituksen vaihtoehtoihin ja ota meihin yhteyttä!

Kauppakatu 23, 35800 Mänttäleader
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
http://www.pokory.fi/

Pirkanmaan ELY-keskus

ELY-keskukset tukevat pk-yritysten perustamista, kasvua ja kehittymistä tarjoamalla neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalveluja sekä rahoitusta. ELY-keskuksen asiantuntijoilta saa lisätietoja rahoituslinjauksista, hankkeen soveltuvuudesta rahoitukseen ja tuen hakemisesta. ELY-keskuksen tavoitteena on nopeuttaa erityisesti pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä, kansainvälistymistä ja pääsyä ulkomaisille markkinoille mm. tarjoamalla tietoa, neuvontaa ja käytännön apua vientistrategioiden laatimisessa

ELY-keskuksien teknologia-asiantuntijat tarjoavat Tekesin rahoitus- ja asiantuntijapalveluita. He auttavat alueen yrityksiä ja tutkimusorganisaatioita käynnistämään kansallisia ja kansainvälisiä tutkimus- ja tuotekehityshankkeita. Poikkeuksena on Uusimaa, jossa tehtävät hoidetaan Tekesissä Helsingissä.

ELY-keskusten innovaatioasiantuntijat palvelevat yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä immateriaalioikeusasioissa ja keksintötoiminnassa. Innovaatioasiantuntija auttaa mm. arvioimaan keksinnön uutuutta ja sen teknisiä ja kaupallisia mahdollisuuksia sekä neuvoo eri suojausvaihtoehtojen valinnassa.

ELY-keskusten tehtävänä on maaseutuelinkeinojen kehittäminen ja maaseudun elinvoimaisuuden turvaaminen. Tavoitteena on maa- ja metsätalouden kilpailukyvyn parantaminen sekä kalatalouden ja muiden maaseudun elinkeinojen edistäminen.

ELY-keskukset vastaavat alueellisista kalatalousasioista. Kalatalousasioita hoidetaan 11 ELY-keskuksessa.

Pirkanmaan ELY-keskus
Kauppakatu 4
PL 467, 33101 TAMPERE
Puh. 010 6025 500 (vaihde)

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00