sahojen_alue.jpg
Copyright 2020 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

 

Hoitopaikan hakeminen

Varsinainen päivähoitopaikkojen hakuaika kunnassa on huhtikuussa. Päivähoitopaikkoja voi hakea myös jatkuvasti koko toimikauden ajan. Päivähoitopaikka järjestetään 2 viikon kuluessa hakemuksesta, jos päivähoitoa tarvitaan vanhempien työllistymisen tai opiskelun takia. Muissa tapauksissa, jos vanhemmat ovat kotona, hoitopaikka järjestetään 4 kk kuluessa hakemuksesta.

Päivähoidon hakemista varten sinun tarvitsee toimittaa seuraavat lomakkeet:
•päivähoitohakemus, lomake pdf-muodossa
•tuloselvityslomake sekä tarvittavat liitteet, lomake pdf-muodossa

Palauta täytetyt lomakkeet päiväkotiin tai kunnanvirastolle. Tarvittavat lomakkeet saat myös pyytämällä niitä päiväkodilta tai kunnanvirastosta.

Hoitopaikan irtisanominen

Hoitopaikkojen järkevän ja tehokkaan käytön vuoksi hoitopaikka on sanottava kirjallisesti irti muutoslomakkeella mahdollisimman aikaisessa vaiheessa kun perhe tietää hoidon tarpeen päättymisestä, mieluiten kaksi (2) kuukautta ennen viimeistä hoitopäivää. Päivähoitopaikka tulee irtisanoa viimeistään viimeisenä hoitopäivänä, jolloin myös laskutus päättyy.

Kun päivähoitopaikka irtisanotaan, uuden päivähoitohakemuksen voi tehdä vasta aikaisemman hoitosuhteen päätyttyä. Hoitopaikan irtisanominen katkaisee hoitosuhteen ja uutta paikkaa on haettava voimassa olevien hakuehtojen mukaisesti.

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00