ruusut.jpg
Copyright 2018 - Custom text here

Pikkukettu

Avoin päiväkotitoiminta on tarkoitettu kotona hoidettaville alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmille tai isovanhemmille yhteisen olemisen, tekemisen, tutustumisen, leikkiseuran ja vertaistuen paikaksi. Avoin päiväkoti on maksuton, eikä siellä käyminen vaikuta kotihoidon tukeen. Avoimessa päiväkodissa vanhemmat hoitavat itse omia lapsiaan ollen heistä vastuussa. Avoimeen päiväkotiin voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

Vanhempien keskinäinen vertaistuki ja lapsiperheiden arjen asioiden jakaminen ovat keskeisiä syitä toiminnan aloittamiseen. Myös vanhempien tukeminen lasten kanssa toimimiseen on tärkeää.

Avoin päiväkoti on avoinna perjantaisin klo 9.00-11.45 Koulukeskuksen tiloissa, osoitteessa Koulutie 1. Ohjaajina toimivat päivähoidon työntekijät, kotihoidon perhetyöntekijä sekä seurakunnan lastenohjaaja. Lisäksi Kettulassa poikkeaa mielenkiintoisia vierailijoita, jotka ovat lasten kanssa tekemisissä. Kettulassa ei tarjota lounasta, mutta perheillä on mahdollisuus lämmittää omia eväitä. Kettula tarjoaa kahvit vanhemmille.

Avoin päiväkoti sulkee ovensa koulujen loma-aikoina ja juhlapyhien aikaan. Kevään ohjelman löydät  täältä tai Facebookista, Kettula avoin päiväkoti.

Kettulan toiminnasta lisätietoa antaa päiväkodinjohtaja Malla Heinonen, puh. 044 4138 200

 

HUOM!

Kevään viimeiset Kettulat ovat käsillä, tässä tietoa niistä:

Perjantaina 4.5. valmistaudutaan Äitienpäivään! Lapset (yli 9 kk) menevät liikuntahallille klo 9 Arja-Liisan ja Helenan kanssa puuhastelemaan ja äidit vauvoineen tulevat Kettula-tilaan yhteiseen tuumaushetkeen, jossa vastassa ovat Eve ja Jonna. Tarvitsemme keskiviikkoon 2.5. mennessä sitovan tiedon lapsista, jotka liikuntahallille tulevat, jotta osaamme varmistaa tarvittavan hoitajamäärän. Ilmoitathan lapsen nimen ja iän viestillä Even numeroon p. 050 344 5284.

MUUTOS!! Aiemmasta suunnitelmasta poiketen vierailu Muurimäkeen peruuntuu, uusi kevätretkikohde on Punaisen Pässin lammastila, osoite Kokkilantie 161, 35550 Juupajoki. Perjantaina 18.5. kokoonnutaan siis klo 9 kevään viimeiseen Kettulaan tuonne lammastilalle, joten ulkoiluun sopivat vaatteet mukaan, samoin ulkona syötävät eväät otetaan kotoa matkaan. (Eveltä voi kysyä ajo-ohjeita, jos paikka ei ole tuttu)

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00