Hyppää sisältöön
kaislikko.jpg
Copyright 2020 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Artikkelin hakemisto

JUUPAJOEN KOULUKESKUKSEN JA KIRKONKYLÄN KOULUN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Koulun järjestyssääntöjen tehtävänä on luoda perusta koulutyön kasvatuksellisten ja opetuksellisten tavoitteiden saavuttamiselle, kouluyhteisön turvallisuudelle ja viihtyvyydelle.

Järjestyssäännöt ohjaavat jokaista kouluyhteisön jäsentä vastuuseen päivittäisestä työskentelystä ja kasvattavat osaltaan oppilasta tulevaa elämää varten.

SOVELTAMISALA

Näitä järjestyssääntöjä sovelletaan koulualueeseen. Koulualueella tarkoitetaan niitä kiinteistöjä ja piha-alueita, jotka ovat koulun opetustiloina.

Kouluajaksi käsitetään lukujärjestyksen mukainen työpäivä ja koulun vuosisuunnitelmassa hyväksytyt poikkeavat työajat.

Järjestyssäännöt ovat voimassa myös koulun järjestämissä opiskeluun välittömästi liittyvissä tilaisuuksissa, vaikka ne järjestetään koulualueen ja/tai -ajan ulkopuolella.

Koulun rehtori voi tarvittaessa virkavelvollisuutensa perusteella antaa järjestyssääntöihin tarkennuksia tai lisäohjeita.

KOULUMATKA

Kouluun tullaan ajoissa. Koulumatka on osa koulupäivää. Se sujuu, kun siihen varataan tarpeeksi aikaa, muistaa liikennesäännöt ja sen, että ketään ei kiusata koulumatkalla!

KÄYTTÄYTYMINEN

Koulussa noudatetaan hyviä tapoja, tervehditään, opetellaan kiittämään, pyydetään anteeksi.Jokaista puhutellaan omalla nimellä, pilkkanimet ja kiroilu eivät kuulu kouluun.

TUNNIN ALKU

Alakoululaiset odottavat tunnin alkua omassa luokassa ja omalla paikallaan. Käytävillä tai luokassa ei enää leikitä eikä juosta. Yläkoululaiset odottavat tunnin alkua rauhallisesti käytävällä luokan edessä.

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00