kukkaloistoa_koskitiella_2.jpg
Copyright 2020 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Pienten lasten koulu

Kunnanhallituksen aloitteesta Juupajoella toteutettiin joulukuussa 2017 kysely, jossa kartoitettiin Wilman käyttöön liittyviä asioita: kehittämisehdotuksia, hyötyjä ja haittoja. Kyselylomake lähetettiin kaikille varhaiskasvatuksen, esiopetuksen sekä perusopetuksen huoltajille ja henkilökunnalle.

Kyselystä saatujen ehdotusten perusteella päädyttiin laatimaan oheinen Wilman pelisäännöt- esite, josta löytyy perustiedot Wilman käytön periaatteista. Lisätietoa voi aina kysyä henkilökunnalta. Asiasta informoidaan myös vanhempainilloissa.

 

Wilman pelisäännöt- esite 

Perjantaina 12.1. koulukeskuksen kaikki luokat vierailivat  aamupäivän aikana  viidessä ryhmässä UPM:n sahan hakekentällä. Aiheena olivat turvallisuuteen liittyvät asiat ja tutustuminen uuteen jättirekkaan. Ysiluokan pojat poseeraavat Koneurakointi Aki Sammaliston mahtavan kokoisen HCT-rekan edessä.

Pojat ja HCT

Koneurakointi Aki Sammalisto Oy:n uusi HCT-hakeyhdistelmä, jonka kokonaispituus on 29,2 m ja maksimipaino lastattuna 91 tonnia, ajaa hakkeita UPM Korkeakosken sahalta yhtiön tehtaille Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Raumalla.

Juupajoen kunnan opetustoimen osallistava kehittämisselvitys on valmistunut. Prosessi alkoi marraskuussa 2015, jolloin hyvinvointilautakunta päätti teettää kokonaisvaltaisen kehittämisselvityksen.

Selvitys tehtiin kuntalaisia ja henkilöstöä osallistavien työpajojen ja haastatteluiden keinoin. Loppuraportti julkaistiin 26.5.2016 Koulukeskuksella. Raportissa esitetyt toimenpiteet ovat kehittämisehdotuksia, joiden mahdollista totetuttamista lähdetään kunnassa työstämään.

Lue: Opetusstoimen osallistava kehittämisselvitys

Oma-teatterin Roolileikki- näytelmän ensi-ilta oli 10.5.2016 Korkeakosken vanhalla kenkätehtaalla.

"Talonvaltausbileet" - kyltti johdatti koko yläkoulun väen tehtaan toiseen kerrokseen, jossa Oma-teatterilaiset esittivät omiin kirjoituksiin ja keskusteluihin pohjautuvan koskettavan näytelmän. Esityksessä pohdittiin tyttönä olemisen vaikeutta omien, kavereiden, vanhempien, koulun ja yhteiskunnan oletusten ja vaatimusten ristipaineessa. Toteutus oli erittäin onnistunut ja suuri kiitos nuorille rohkeudesta ja heittäytymisestä.

Näytelmän ohjasi tuttuun tapaan nuorisosihteeri Henna Ruostila ja tekniikasta huolehti Jukka Ruostila ja Petri Kujala.

Rooleissa:Jasmin Kataja,Salla-Maria Muurimäki, Sara Nurminen, Armi Oksa, Rosa Pirchner ja Maarit  Seppälä.

omateatteri023

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00