rotko.jpg
Copyright 2019 - Custom text here

Uimakoulut, leirit, retket ja tapahtumat- Juupajoen lasten ja nuorten kesäkalenteri kertoo mitä, missä ja milloin tapahtuu! Katso menovinkit ja tapahtumien ilmoittautumisohjeet täältä: Kesäesite 2019

EUnuorisoviikko Web banner 3

Kevät 2019 on perinteisen vaikuttamisen, edustuksellisen demokratian superkevät. Suomessa on eduskuntavaalit 14.4.2019 ja Euroopassa toukokuun lopulla Europarlamenttivaalit joiden äänestyspäivä Suomessa on 26.5.2019.

Siksi myös Euroopan nuorisoviikon nimenä on tänä vuonna Demokratia ja minä. Viikolla tarkastellaan ja nostetaan äänestämisen rinnalle erilaisia vaikuttamisen muotoja ja kanavia. Tavoitteena on näyttää miten järjestötyössä, vapaaehtoistyössä ja nuorisotyössä toteutuvat erilaiset demokratian ja vaikuttamisen muodot.

Pirkanmaan nuorisovaltuustot Pirkanmaan maakunnallisen nuorisotyöryhmän tempaisevat viikolla maakunnallisen somekampanjan, jonka tarkoituksena on lisätä nuorten tietoa vaikuttamisesta ja nuorisovaltuustotoiminnasta kunnissa sekä kerätä nuorilta tietoa siitä, minkälaisia tapahtumien toivoisivat oman nuorisovaltuuston järjestävän kunnissa.

Viikon aikana haastekampanjaan ja kyselyyn voi osallistua kuntien nuorisovaltuustojen ja nuorisopalveluiden somessa ja osallistujien kesken arvotaan myös huikeita palkintoja!

Euroopan nuorisoviikko on järjestetty vuodesta 2003. Edellisellä kerralla 2017 järjestettiin yli tuhat tapahtumaa, johon osallistui yli 112 000 nuorta ja nuorten parissa toimivaa ympäri Eurooppaa. Viikon aikana nuoret ja nuorten asiat Euroopassa näkyvät paikallisten tapahtumien lisäksi Brysselissä jossa on viikon päätapahtuma. Päätapahtuma järjestetään 29.-30.4. ja se kokoaa 800 nuorta ja nuorten parissa toimivaa Brysseliin. Päätapahtumaa isännöi Koulutuksesta, kulttuurista, nuorisoasioista ja urheilusta vastaava komissaari Tibor Navracsics.

Seuraa Instagramissa tai Facebookissa oman kuntasi nuorisovaltuustoa (Instagram: Juupajoen nuorisotoimi juunuoret ja Juupajoen Nuorisovaltuusto  juupaNuVa, Facebook: Juupajoen Nuorisotoimi) 

ja Instagramissa @nuortenaani_pirkanmaalla niin pääset mukaan!

Seuraa somessa myös viikon tunnuksia #Youthweek ja #DemocracyandMe

Nuorisoviikon kampanjan järjestämiseen on saatu tukea Erasmus+-ohjelmasta.

Lisätietoja:

Liisa Hietamaa

Koordinaattori

Nuorten ääni Pirkanmaalla-hanke

p. 044423 5456

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hei Sinä Juupajokelainen 15 – 17 -vuotias nuori!

KESÄTÖITÄ TARJOLLA LASTEN KESÄLEIRILLÄ 15.-18.6.2019

Juupajoen Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistys hakee kahta nuorta kesätyöhön Juupajoen kunnan kanssa yhdessä järjestettävälle kesäleirille. Leirit järjestetään Heimolassa (Petääjärventie 570, 35540 Juupajoki).
Työtehtäviisi kuuluu avustaminen erilaisissa leirillä tapahtuvissa toiminnoissa ja pajoissa, keittiössä sekä ym. leirivastaavien osoittamissa tehtävissä.

Jos kiinnostuit tai Sinulla on kysyttävää, ota reippaasti yhteyttä!
Leirivastaava Taija Heletoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 534
4375
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla 17.05.2019 mennessä.
Kaikkiin hakemuksensa lähettäneisiin ollaan yhteydessä.

 

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00