Hyppää sisältöön
kukkaloistoa_koskitiella_2.jpg
Copyright 2021 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Juupajoen kuntosali ja liikuntasali ovat auki yksityis- ja ryhmätoiminnalle AVI:n asettamien turvallisuusohjeiden mukaiseen käyttöön. Käyttäjien on huomioitava 2 metrin turvavälit ja 10 henkilön kokoontumisrajoitus sekä maskisuositus. Turvallisuussuunnitelmaa noudattaen pyrimme pitämään tilan kaikille käytössä niin kauan, kuin mahdollista.

 Toiminnassa noudatetaan erityisiä hygieniatoimenpiteitä koronaviruspandemian vuoksi:

  • Edellytämme kaikkia tilojen käyttäjiä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta! Käsidesipisteet ovat hallin aulassa ja kuntosalilla. Kädet on syytä desinfioida hallille tullessa ja lähtiessä, useasti tiloissa oleskeltaessa, erityisesti kalustoon koskemista ennen/jälkeen.
  • Kasvomaskeja on käytettävä aina, kun mahdollista.
  • Kehotamme käyttämään kuntosalilla tarjolla olevia puhdistuspyyhkeitä kuntosalilaitteiden kosketuspintojen puhdistukseen.
  • Hyvää yskimishygieniaa on noudatettava.
  • Liikuntahalliin saa tulla vain ehdottomasti terveenä. Jos on mahdollista, että kannatte koronavirusta lähipiirinne sairastamisen vuoksi, jätättehän myös silloin tulematta yhteisiin tiloihin.
  • Liikuntahalli ja kuntosali siivotaan joka arkipäivä korostaen kuntosalilaitteiden puhdistusta.

Sulkuajalla käyttämättä jääneille kuntosalikorteille voi anoa korvausta seuraavasti:

  • Kuntosalikorteille ladattu käyttämättä jäänyt käyttöaika (aikaväleillä 17.3.-31.5.2020 ja 2.12.2020 – 31.5.2021) korvataan yhtä pitkänä ajanjaksona eteenpäin, kuin käyttöaikaa on menetetty. Jos olet jo hakenut korvausta edelliseltä sulkuajalta, korvataan jälkimmäisen jakson menetetty käyttöaika.
  • Jokaisen kuntosalikortin käyttäjän on huolehdittava itse käyttöajan jatkon anomisesta ennen kuin maksaa itse kortilleen uutta käyttöaikaa. Käyttöaikaa voi pyytää menettämänsä ajan verran sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse: 03-3775100
  • Korvattavan käyttöajan anominen on tärkeää tehdä ennen uuden ajan lataamista, sillä sen jälkeen emme näe avainjärjestelmästä, kuinka paljon kortilla on ollut sulkuaikana saldoa.

Tiedote annettu 11.8.2021.

Lisätietoja tarvittaessa:

Vapaa-aikakoordinaattori Henna Ruostila puhelimitse 040-774 6443 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Juupajoen kunnanviraston neuvonta puhelimitse  03-377 5100 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00