Hyppää sisältöön
koulukeskus.jpg
Copyright 2021 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Uusi Webkulkuri -verkkokauppa on otettu käyttöön kuntosaliavaimille, ja avaimen voi nyt ladata myös itse verkkokaupassa.

Webkulkuri -verkkokaupassa voit:

  • maksaa kuntosaliavaimen pantin
  • Maksaa käyttöaikaa kuntosaliavaimellesi 1kk tai 12kk (useamman kuukauden käyttöaikaa saat ostamalla useamman kappaleen 1kk kortteja).
  • Maksaa käyttöaikaa nuorisokortille, jos olet asiakasjärjestelmäämme merkitty nuorisokorttiin oikeutetuksi (alle 17 -vuotiaat).

Liikuntasalin käyttövuorot laskutetaan edelleen jälkikäteen toteutuneen käytön mukaan, eli etämaksupalvelu koskee vain kuntosalikortteja ja avainpanttia.

Verkkokauppaan pääse rekisteröitymään tästä:

Webkulkuri – verkkokauppa 

Rekisteröidyttyäsi Webkulkuri -verkkokaupan asiakkaaksi, sinun tulee ensin ottaa yhteyttä kunnanviraston neuvontaan joko sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puhelimitse 03 377 5100 tai käymällä paikan päällä. Ilmoita rekisteröitymisestäsi, niin siirrämme rekisteröintitiedot asiakasjärjestelmäämme.

Tämän jälkeen kauppa on käytössäsi, ja voit jatkossa ostaa käyttöaikaa kortillesi koska tahansa, ja käyttöaika latautuu kortillesi automaattisesti oston tehtyäsi.

Toivomme, että uusi lisäpalvelumme tuo kuntosalin käyttäjillemme joustoa ja helpotusta elämään. Käyttöajan lataaminen onnistuu kuitenkin edelleen myös ”vanhanaikaisesti” maksamalla kunnan tilille ja ilmoittamalla siitä kunnan virastoon.

15.6.2020 Juupajoen kunta/liikuntatoimi

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00