koulukeskus.jpg
Copyright 2020 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Juupajoen kunta kartoittaa päihdeasenteita kyselyllä

Juupajoen kunta kartoittaa kyselyllä kuntalaisten näkemyksiä alkoholiin, huumeisiin, tupakkaan ja rahapeleihin sekä mielipiteitä ja ideoita päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Kyselyyn voi vastata nimettömänä KLIKKAAMALLA TÄSTÄ KYSELYYN  4.-15.11.2019 aikana.

Kyselyn avulla pyritään parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Juupajoella.

 

Kyselyllä kartoitetaan pirkanmaalaisten alkoholiin, huumeisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme löytämään ne aiheet, jotka vaativat eniten toimenpiteitä. 

Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa ja ehkäisevän päihdetyön tekijöiden verkosto voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä.

Tiedon keruusta ja käsittelystä vastaa Tampereen kaupungin hyvinvointipalveluiden yksikkö yhdessä muiden Pirkanmaan kuntien kanssa.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00