sahojen_alue.jpg

Seuravissa toimenpiteissä sovelletaan lupamenettelyn asemasta ilmoitusmenettelyä:

1. Asema- ja ranta-asemakaava-alueella omakoti- ja loma-asuntotontilla sekä rantaosayleiskaavan RA-alueella yhden enintään 15 m2 suuruisen lämpöeristämättömän puurakenteisen vajan ja yhden enintään 15 m2:n suuruisen katoksen rakentamiseen, kun se on sijoitettu asema- ja ranta-asemakaavan sekä rantaosayleiskaavan mukaiselle rakennusalalle ja laissa ja sen nojalla annetuissa määräyksissä vaaditut eräisyysvaatimukset täyttyvät.
  2. Mom. 1 ulkopuolelle jäävillä alueilla asuinrakennukseen kuuluvan yhden enintään 20 m2:n suuruisen lämpöeristämättömän tulisijattoman talousrakennuksen ja yhden enintään 25 m2:n suuruisen katoksen rakentamiseen, kun se on sijoitettu vähintään viiden metrin etäisyydelle naapurin rajasta.

Asema- ja ranta-asemakaava, rantaosayleiskaava sekä suunnittelutarvealue

• Yleisörakennelma
    • yleisöteltta tai vastaava, pystytettynä eintään 2 viikkoa
  • Aitaaminen