rotko.jpg
Copyright 2018 - Custom text here

Juupajoen kunta tarjoaa asukkailleen laadukkaat ja hyvin toimivat peruspalvelut. Hyvinvointipalveluihimme lukeutuvat perusopetus, varhaiskasvatus, vapaa-aikatoimi sekä sosiaali- ja terveystoimi. 

Lapsiperheet arvostavat kunnan joustavaa päivähoitoa ja laadukasta perusopetusta. Kaikille päivähoitoa tarvitseville lapsille löytyy oma paikka päiväkodista tai ryhmäperhepäivähoidosta. Lapsiperheiden suosikki on maksuton avoin päiväkotitoiminta Kettula. Pienemmille koululaisille on myös järjestetty aamu- ja iltapäivätoimintaa. Juupajoella toimii kaksi koulua. Kirkonkylän kyläkoulu, jossa opiskelevat syksystä 2017 alkaen luokat 1-4 sekä Korkeakosken koulukeskus, jossa opetusta annetaan vuosiluokille 1-9. Koulujen pienet ryhmäkoot takaavat hyvän työskentelyilmapiirin.

Kunnan omalta terveysasemalta saa laadukkaat perusterveydenhuollon palvelut ilman suurempia jonoja mukaanlukien lääkärin, terveydenhoitajan, fysioterapeutin ja laboratoriopalvelut. Juupajoella on ennakkoluulottomasti uudistettu palvelutuotantoa ja kunnan sote-palvelujen kumppanina toimii yksityinen palveluntuottaja Pihlajalinna Oy. Päivystys- ja erityispalvelut järjestyvät palvelutarpeesta riippuen yhteistyöalueella Mänttä-Vilppulassa, Jämsässä tai Tampereella. 

Arkirutiinit hoituvat pienessä kunnassa ilman ruuhkia, ja palvelut toteutetaan yksilöllisesti ja joustavasti. Juupajoelta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut ruoka- ja rautakaupoista ravintoloihin ja pankkipalveluihin.

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00