kirjasto-lapset.jpg
Copyright 2019 - Custom text here

Matkailijan kannalta Juupajoen sijainti on erittäin hyvä, 58- ja 66-tiet kulkevat kunnan kautta ja Haapamäen radan kiskobussit pysähtyvät Korkeakoskella. Tampereelle matka taittuu reilusti alle tunnissa omalla autolla tai junalla.

Kuntakeskus ja vireät kylät tarjoavat luontoelämyksiä ja monia aktiviteetteja koko perheelle kalastuksesta ratsastukseen ja patikoinnista shoppailuun.

Kopsamolta alkava ja Längelmäveden Pitkäjärvelle laskeva melontareitti kulkee läpi kauneimpien Pirkanmaalaisten kulttuuri- ja maaseutumaisemien.

Mukavankokoisissa museoissa kerrotaan agraaritalouden, liikenteen, teollisuuden ja viestinnän kehittymisestä. Idyllisien taidegallerioiden mielenkiintoisissa näyttelyissä riittää näkemistä ja kokemista.

Kallenaution kievari palvelee edelleen matkailijoita 66-tien varrella entisajan tunnelmaa huokuvassa miljöössä.

Laskettelukeskus Juupavaarassa koet pohjoisen vaarojen tunnelman ilman ruuhkia. Vastaavia rinteitä löydät vasta huomattavasti pohjoisempaa. Suurten korkeuserojen keskellä sijaitsevat maisemat ovat luonnostaan runsaslumiset ja rinteet saavat turvallisen lumipeitteen keskuksen lumitykeillä heti pakkasten alettua.


 
  


  

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00