melli_kevat.jpg
Copyright 2017 - Custom text here

Juupajoki on kaikilta osiltaan väljän, edullisen ja turvallisen asumisen maaseutukunta, josta on hyvät työssäkäynti- ja asiointiyhteydet Tampereen keskusseudulle ja muihin ympäristökuntiin Orivedelle, Mänttä-Vilppulaan ja Ruovedelle.

Kuntamme on pieni (n. 2.000 as), mutta tarjoamme asukkaillemme hyvät peruspalvelut ihmisläheisesti, ilman suurta byrokratiaa ja hallintoportaita.

Juupajoen merkittävimmät työnantajat ovat Millog Oy:n Lylyn toimipiste sekä UPM:n Korkeakosken saha sekä JPJ Wood Oy:n saha. Lisäksi kunta on tunnettu Helsingin yliopiston Hyytiälän metsä- ja ilmastontutkimusasemasta, perinteikkäästä Kallenaution Kievarista ja Juupavaaran laskettelukeskuksesta.

Juupajoki on uudistuva ja ennakkoluuloton kunta. Juupajoella on sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetty jo vuodesta 2014 lähtien yksityisen kumppanin Pihlajalinna Terveys Oy:n tuottamana. Lähipalvelut ovatkin hyvin saatavilla, ilman turhia jonoja, omalla terveysasemallamme. Erityispalvelujen osalta on useita eri vaihtoehtosuuntia tarpeen mukaan.

Kuntalaisten hyvinvointi on meille tärkeä asia ja sen vuoksi parhaillaan työn alla on liikuntahallin saneeraus ja kuntosalin laajennus, jotka valmistuvat keväällä 2016. Uusia liikuntapaikkoja kunnan alueella ovat myös kaksi frisbeegolf-rataa.
Valtakunnalliseen perinnemaisemaan Kopsamon kylään on juuri valmistunut uusi kyläkaava. Kyläkaavan kautta on tarjolla kymmeniä isoja rakennuspaikkoja (3000 - 5000 m2) mutkattomien lähipalvelujen (kyläkoulu, kyläkauppa, kevyenliikenteen väylä, jne.) äärellä.

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00