kirjasto-poyta.jpg
Copyright 2018 - Custom text here

Juupajoen kunta on vuodesta 2007 lähtien jakanut Vuoden hyvä teko -palkinnon. Palkinnon suuruus on 300 euroa.

Palkinnolla huomioidaan henkilöä/henkilöjä tai yhteisöä, joka on kuluvan vuoden aikana tehnyt sellaisen merkittävän teon, jonka ansiosta Juupajoki on entistä parempi ja viihtyisämpi paikka elää ja asua.

Ehdotuksia palkittavaksi voi tehdä kuka tahansa; kunnanhallitus määrittelee vuosittain ajankohdan, mihin mennessä viimeistään esitykset on toimitettava kunnalle. Ajankohdasta ilmoitetaan kuulutuksella. Valinnan ehdokkaiden joukosta tekee kunnanhallituksen nimeämä raati ja palkinnon saaja julkistetaan joululahjamessuilla. Raati voi myös perustellusta syystä päättää jättää palkinnon jakamatta.

Kunnanhallitus on valinnut vuoden 2017 valintaraatiin kunnanhallituksen jäsenen Iiri Välttilän, varavaltuutettu Ulla Voutilaisen, valtuutettu Pertti Pasurin sekä hyvinvointijohtaja Anne Tuovilan.

Määräaikaan mennessä 30.11.2017 jätettiin viisi ehdotusta palkinnon saajaksi.

Valintaraati on päätynyt myöntämään Vuoden 2017 hyvä teko –palkinnon Juupajoen Karjalaseuralle. Karjalaseuran jäsenten ansiosta Juupajoki pääsi osajärjestäjäksi merkittävään Suomi 100 –tapahtumaan: Evakkojuna. Juupajoen Karjalaseuran jäsenet olivat myös vahvasti mukana tapahtuman järjestelyissä.

Vuoden 2017 hyvä teko –kunniamaininnat myönnettiin tapahtuman koordinaattoreina toimineille Marjukka Loposelle ja Leena Ersiö-Kujalalle.

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00