kirjasto-lapset.jpg
Copyright 2018 - Custom text here

joulukuusi 2017

Terveysasemalla asioinnin ohessa hyviä tekoja lapsiperheiden jouluun

Juupajoen terveysaseman asiakkaat voivat asioinnin yhteydessä osallistua ja auttaa vähävaraisia ja kriisin kokeneita perheitä lahjoittamalla lapsille joululahjoja. Hyväntekeväisyyskampanja toteutetaan yhteistyössä Hope-yhdistyksen kanssa. Osallistuminen ei vaadi varattua aikaa terveysasemalta — auttamaan voi poiketa ohikulkumatkalla.

Juupajoen terveysasemalla (Koskitie 50 35500 Korkeakoski) sijaitsevan kuusen oksilta löytyy koristeita, joissa on Hope-yhdistyksen toimittamia, oikeita lasten joululahjatoiveita. Osallistumalla keräykseen terveysaseman asiakkaat voivat tarjota mahdollisuuden hyvään jouluun perheelle, jolla ei ole varaa ostaa lapsille lahjoja. Hope-yhdistys huolehtii, että kaikki lahjat menevät oikeisiin kohteisiin.

Asiakkaat voivat osallistua jouluiseen hyväntekeväisyystempaukseen seuraavalla tavalla:

1. Ota kuusen oksalta lappu.

2. Käy ostamassa siinä toivottu lahja ja tuo se takaisin kuusen alle niin, että lappu on kiinnitettynä näkyvästi lahjan päälle.

3. Tuo lahja takaisin kuusen alle viimeistään tiistaina 12.12.2017, jotta se ehti perille ennen joulua. Hope-yhdistys huolehtii lahjojen viemisestä eteenpäin

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00