latvukset.jpg
Copyright 2018 - Custom text here

 

Tampereelta Haapamäelle matkustava juna pysähtyy Juupajoella. Junassa matkustaa n.800 henkeä ja paikalle odotetaan myös muuta yleisöä. Evakkojunan matkustajille tarjotaan paikanpäällä mehua ja pullasiivu.

Evakkojuna sijoittuu 40-luvulle. Toivomme tienvarrelle juna-aseman läheisyyteen tuon ajan tunnelmaa. Torille voidaan sijoittaa modernimpia myynti- ja toimintapisteitä.

Junan pysähtymisaika on n.2 tuntia. Markkina-aika on 10-14. Kaikki matkustajat eivät kävele pidempää matkaa vaan todennäköisesti viihtyvät junapysäkin lähellä.

Junapysäkin lähelle on suunnitteilla kotieläinpiha. Jos sinulla olisi tarjota eläimiä (kanit, kanat, lampaat) ottaisimme mieluusti tarjousta vastaan sekä tietoa millaisen aitauksen eläimet vaatisivat. Hevoset tavalla tai toisella olisivat myös mukavia. Kenties juoksemassa junaradan toisella puolella, jos ei ihmisvilinään niitä uskalla tuoda hevoskärryjen kanssa.

Mitä muuta mukavaa olisi, tule toteuttamaan tai anna vinkkiä!

MYYNTI- JA TOIMINTAPISTEIDEN HINTA

Autopaikan kokoisen myyntipaikan hinta on 10€. 2 Ruutua 20€

Jotta vältymme tilanteelta, että kaikki myyvät vierekkäin makkaraa, kerrothan paikkaa varatessasi, mitä suunnittelette pisteellenne. Myös toive sijoitutteko tienvarteen lähemmäs junapysäkkiä, vai torille olisi hyvä kertoa. Osallistujien tulee itse tuoda pöydät ja mahdolliset katokset ym.

Myyntipöytävaraukset 12.5.2017 mennessä

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedustelut Nuoriso- ja liikuntatoimi 040 774 6443

Tällä hetkellä voimassaolevat myyntipöytävaraukset:

Junapysäkin lähistöllä:40-luvun tunnelmalla oleva kahvila. Kahvilassa olisi mahdollisesti haitarinsoittaja.

Torilla: Makkaranmyyntiä, Vanhempainyhdistyksen kahvila.

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00