Hyppää sisältöön
sahojen_alue.jpg
Copyright 2020 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle
Juupajoen kunnan nuorisotoimi hakee osa-aikaista (50%) nuoriso-ohjaajaa koululla tehtävään nuorisotyöhön. Haettavana oleva tehtävä on määräaikainen ajalle 4.1.2021-30.11.2022. Kyseessä on uusi tehtävä, johon Juupajoen kunta on saanut Aluehallintovirastolta valtionavustusta koronan vaikutusten lieventämiseksi. 
 
Tehtävä on avoinna ehdollisena siihen asti, että kunnanhallitus myöntää tehtävälle täyttöluvan.
 
Tehtävänäsi on tukea nuorten kasvua, kehitystä ja oppimista yhdessä koulun muiden ammattilaisten kanssa. Tärkeänä tehtävänä on myös sosiaalisten taitojen ja elämänhallinnan opettaminen. Luottamuksellisessa suhteessa ja rinnalla kulkijana nuoriso-ohjaajan tehtävänä on keskustella nuorten kanssa heidän elämänsä tärkeistä asioista. 
Tätä kaikkea teet yhdessä nuorten kanssa luoden osallisuudelle, nuorten vaikuttamismahdollisuuksille ja yhteisöllisyydelle vankkaa perustaa. Työtä tehdään työparina vakituisen vapaa-aikaohjaajamme kanssa. Hankkeen alussa luodaan kouluyhteisön yhteyteen uusia työtapoja koulunuorisotiloissa, joten oman työn sisällön ja tavoitteellisuuden suunnittelu kuuluu tärkeänä osana työhön.
Etsimme Sinua nuoriso-ohjaaja, joka kohtaat nuoret kiireettömästi ja empaattisesti, toimien johdonmukaisena ja turvallisena aikuisena nuorten arjessa. Somen erilaiset kanavat ovat sinulle jo tuttuja ja niiden käyttö on sujuvaa. Viestintä niin nuorille, huoltajille kuin sidosryhmille tulee olla sujuvaa ja ymmärrettävää. 
Arvostamme valoisaa elämänasennetta ja kykyä tulla monenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Pääasiallinen kohderyhmä on 7.-9.luokkalaiset Juupajoen Koulukeskuksella. 
Koulujen loma-aikoina pääset mm. työskentelemään päiväleireillä ja kesäleireillä. Lisäksi nuoriso-ohjaaja on mukana sovitusti Nuokkarin illoissa kohtaamassa nuoria heidän vapaa-ajalla.
 
Työaika on 50% yleistyöajasta, joka on 38,25h. Edellytämme oman auton käyttöä sekä ajokorttia tehtävän hoitamisessa.
 
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto (esim. yhteisöpedagogi, sosionomi) tai toisen asteen soveltuva tutkinto. Edellytämme myös kokemusta nuorisotyöstä ja nuorten parissa työskentelystä. Aiempi kokemus koulunuorisotyöstä luetaan vahvuudeksi.
 
Tehtävän hakuaika alkaa 18.11.2020 ja päättyy 8.12.2020 klo 16.00. Haastattelut järjestetään joulukuussa 2020.
Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelussa.
 
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.
 
Hakemaan pääset Kuntarekryn sivuilta.

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00