Rotko.jpg
Copyright 2017 - Custom text here

Juupajoen kunnan uudistuneilla nettisivuilla esitellään jatkossa Juupajoen yrityksiä ja yrittäjiä teemalla ”kuukauden yritysesittely”.

Tarkoituksena on tuoda esiin paikkakunnalla toimivia yrityksiä/yrittäjiä sekä yritysten tuotteita ja/tai palveluksia. Uusi yritys nostetaan esiin kuukausittain, mutta myös aiemmin tehdyt esittelyt jäävät sivustolle luettavaksi.

Esittely toteutetaan siten, että yrittäjä itse laatii tiiviin (max yksi A4 sivu) esittelytekstin yrityksestä ja toimittaa sen sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tekstin lisäksi tulee toimittaa 1-2 mukavaa valokuvaa yrityksestä tai yrityksen tuotteista tms.

Yrityksiä esitellään vapaassa järjestyksessä sen mukaan, miten saamme esittelyjä. Pidätämme oikeuden tarvittaessa muokata ja/tai tiivistää tekstiä ennen sen julkaisua kunnan sivustolla.

Jotta pääsemme asiassa liikkeelle, olemme pyytäneet ensimmäisiksi esiteltäviksi yrityksiksi Myllymuksut ja Cafe58. Näiden yritysten esittelyt näemme lähiviikkoina.

Lisätietoja: hallintosihteeri Mervi Korhonen puh. 03 3775112

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

2
3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00