Hyppää sisältöön
kukkaloistoa_koskitiella_2.jpg
Copyright 2021 - Perusvarma Juupajoki -logo, linkki etusivulle

Juupajoen kunnan uudistuneilla nettisivuilla esitellään jatkossa Juupajoen yrityksiä ja yrittäjiä teemalla ”Kuukauden yritysesittely”. Tarkoituksena on tuoda esiin paikkakunnalla toimivia yrityksiä ja yrittäjiä sekä yritysten tarjoamia tuotteita ja palveluja. Uusi yritys nostetaan esiin kuukausittain, mutta myös aiemmin tehdyt esittelyt jäävät sivustolle luettavaksi.

Esittely toteutetaan siten, että yrittäjä laatii itse tiiviin, enintään yhden A4-sivun mittaisen esittelytekstin yrityksestä ja toimittaa sen sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tekstin lisäksi tulee toimittaa 1-2 mukavaa valokuvaa yrityksestä tai yrityksen tuotteista tms.

Yrityksiä esitellään vapaassa järjestyksessä sen mukaan, miten saamme esittelyjä. Pidätämme oikeuden tarvittaessa muokata ja tiivistää tekstiä ennen sen julkaisua kunnan sivustolla. Jotta pääsemme asiassa liikkeelle, olemme pyytäneet ensimmäisiksi esiteltäviksi yrityksiksi Myllymuksut ja Cafe58.

Lisätietoja:
Hallintopäällikkö Mervi Korhonen

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00

1

juupajoki vaakunaJuupajoen kunta

Koskitie 50
35500 Korkeakoski

3

Kunnanviraston aukioloajat
ma 9.00 - 16.00
ti - pe 9.00 - 15.00